Werken en lunch bij Van der Valk Hotel de Cantharel

Gister was ik even aan het werk bij het Van der Valk Hotel de Cantharel in Apeldoorn. Dit is echt een super hotel! Vanaf eind 2019 opent er een nieuw binnenzwembad en wellness. Die ga ik zeker proberen! Ik vind het altijd wel lekker werken in één van de business seats of gewoon in het restaurant. Vandaag ging ik er lunchen en ik moet zeggen, niets mis mee! Ik heb het beroemde (of beruchte??) Van der Valk buffet aangedaan en ik werd niet teleurgesteld. Er waren ook zat gezonde keuzes! Voor €15,50 per persoon kan je echt 3 gangen lunchen en koffie/thee/fris erbij. Nou, dat is niet duur! Gelukkig gaan ze goed met de tijd mee en is het echt oprecht lekker, vers en voldoende gezonde keuzes. Zie hieronder wat ik gegeten heb! Volgende keer zal ik wat meer sfeerfoto’s maken en van het buffet.

Tip: reserveer wel vantevoren want blijkbaar zit het restaurant meestal vol voor de lunch. Tip2: neem je kids mee! Er zijn genoeg lekkere dingen voor kindjes én er is een softijs machine als dessertje :).

Lekkere salades!
Deze moest ik gewoon even proeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *