Ontbijt op zondag met het gezin

Wie mijn blogs al langere tijd leest weet dat wij op zondag altijd aan een gedekte tafel ontbijten. Dit is echt traditie en gewoon gezellig. Dan zit je even een half uur of langer met elkaar aan tafel en dit geeft echt een rustmomentje en ruimte om even goed te connecten met elkaar :). Wat staat er standaard op tafel bij dit ontbijt;

  1. Vers gebakken croissants – vraag bij je bakker om bevroren croissants en doe deze thuis gelijk in de vriezer. Dan kan je deze op zondagochtend lekker afbakken in do oven. Het huis ruikt gelijk heerlijk naar warme croissants en wat is nou lekkerder dan een warm vers croissantje?!
  2.  Fruitsalade. Dit maak ik altijd met wat ik in huis heb qua fruit. Tip: doe er wat verse sinaasappelsap overheen, dit tilt je fruitsalade echt op! Plus kindjes vinden het heerlijk.
  3.  Roerei. Ik kluts altijd even 4 eitjes met een scheutje melk los. Zachtjes in de pan bakken met een klein beetje roomboter. Zet dit op tafel in een bakje met wat aluminiumfolie er overheen om warm te houden!
  4. Maïswafels
  5. Avocado, kaas, jam, hagelslag
  6. Kwark of yoghurt
  7. Koffie, thee en verse jus

Tafel gezellig dekken en kaarsjes aan.. zacht muziekje op en geniet van je zondag!

Gezellig!
Vitamines

Fruitsalade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *