Maïswafel met zalm en creamcheese

Afgelopen dagen heb ik best veel carbs gegeten in de avond. Nou vind ik dat helemaal geen probleem hoor, maar dan moet ik overdag wel even dimmen met de koolhydraten. Ik ben niet enorm sportief dus ik verbrand het niet geheel.. vandaag neem ik als lunch maiswafels met gerookte zalm en creamcheese. De zalm had ik over van de pasta voor de kids gister. Daar zal ik later vanmiddag het recept voor plaatsen.

Ik haal mijn gerookte zalm altijd vers bij de visboer. Sinds ik dat een aantal jaar geleden ben gaan doen, ben ik te verwend geworden voor de supermarkt pakjes zalm ;). Behalve de voorverpakte gerookte zalm van de Landmarkt, die vind ik wel super lekker. Aangezien de Landmarkt niet meer om de hoek is, ga ik dus naar mijn visboertje.

Het recept is echt te simpel: beleg 2 maïswafels met een laag creamcheese of huttekase en doe de zalm erop. Je kan er nog extra avocado bij doen, maar er waren geen rijpe in de winkel vanochtend (irritant!🥑🤔) dus ik heb even geen avocado! Zonder is ook lekker gelukkig! 🤗

Zo lekker!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *