Les Tartes de Francoise in Brussel

In Brussel kan je je hart ophalen wat betreft eet- en drinkzaakjes. Er zitten zoveel lekkere en mooie delicatessenzaakjes, internationale sushiketens en biologische lunchtentjes. Ook brunchen is heel erg populair in Brussel. Ik heb een restaurantje gevonden waar je op vrijdag, zaterdag en zondag ontzettend leuk en lekker kan brunchen. Ga ik binnenkort zeker uitproberen! Onderweg naar huis kwam ik langs een soort taartenwinkel, maar dan anders. Heel klein en alles wordt er vers bereid met biologische en lokale ingrediënten. Ik nam mee; een tarte aux tomates, tarte aux brie et spinaci en een zoete met abrikozen. Tip van mij! Echt een fantastisch leuk zaakje en ook nog eens heerlijke taarten! Hartig en zoet.

Zo lekker! En puur!
Een plaatje..
De doos en opschrift

Jammie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *