Landmarkt Amsterdam boodschappen walhalla!

Gister was ik bij een vriendin in Amsterdam en dit heb ik gecombineerd met een bezoek aan de Landmarkt in Amsterdam. Of nou ja, Schellingwoude om precies te zijn. Dit is toch echt wel mijn favoriete supermarkt ever! Wij kamen hier letterlijk ie-de-re zaterdagochtend met de kids. Vanaf dat zij baby zijn hebben wij dit gedaan. Dan deden wij heerlijk boodschappen en gingen wij op zaterdag aan tafel uitgebreid lunchen met alle lekkere dingen. Daar hebben wij goede herinneringen aan en zodra wij, of ik, in de buurt van Amsterdam zijn wordt er even ingeslagen bij de Landmarkt. Ik ben benieuwd of meer mensen deze supermarkt kennen en ook fan zijn! Wat ik erg goed vind van de Landmarkt is dat zij lokale helden hebben en dit zijn lokale boeren/producenten. Hun producten kan je in de winkel kopen. Ook wordt er zo min mogelijk in plastic verpakt. Hier houd ik van!
Leuk om te weten, het weekend van 21 en 22 september is er een soort markt waar van vanalles kan proeven en kopen natuurlijk. Leuk om met de kids of samen te gaan doen! Ik heb gister in ieder geval weer lekker ingeslagen en wij kunnen weer even vooruit. Wat ik er standaard koop zijn; tomaten, verse pasta (gnocchi en ravioli) van de Pastamakers, goede olijfolie, droge pasta van het merk Rumo, kaas, groente, tonijn in blik, verse tonijnsalade (heerlijk!), verse pizza’s, appelsap, jam, thee, pannenkoekenmix en speculaasmix (alle meel komt van de molen). Er zit sinds na de recente verbouwing een mega mooie horeca gelegenheid bij waar je echt heerlijk en puur kan eten. Aanrader!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *