Kwark met blauwe bessen en granola als ontbijt

Vanochtend heb ik weer mijn workout gedaan! Ik ben ruim 40 minuten gaan snelwandelen (en een beetje hardlopen!) in het bos. Heerlijk! Het is echt niet normaal hoe fit en helder je je daardoor de rest van de dag voelt! Ik gebruik de hellingen in het bos echt als fitnessapparaten en ik ga dan full speed de berg op. Super goed voor je bovenbenen en billen. Voordat ik ging lopen heb ik een banaan gegeten en toen ik thuis kwam eerst even 0.5 liter water en daarna een bakje magere kwark, handje blauwe bessen en granola met amandelen, cacao en honing van Eat Natural. Hier kan ik wel een uurtje of 3 mee vooruit! Na het eten ga ik douchen, aankleden en even de stad in om wat spulletjes te kopen. Ook ga ik naar de Toko (Aziatische supermarkt), want vanavond gaan wij kip, rijst en satésaus eten en bij de toko hebben ze echt de lekkerste satésaus ever. Tot later!

Ontbijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *