Zo 1 keer per week heb ik echt een visdag. Dan ga ik naar de visboer en haal lekker vis voor lunch én avondeten! Vanavond eten wij soba noodles met zalm (jammie!!!). Dat vond ik altijd zó lekker bij de Wagamamma in Amsterdam. Nu ik daar niet meer woon ga ik het zelf proberen te maken. Wie weet wordt het super lekker! Natuurlijk geef ik er wel mijn eigen draai aan. Maar goed, dat komt straks. Vandaag heb ik als lunch kibbeling, gemaakt van kabeljauw en niet van pollak. Ik neem er geen saus bij (scheelt weer;)). Toch heb ik wel altijd dat ik het dan in de viswinkel lekkerder vindt ruiken en eruit zien dan als ik weer thuis ben. Volgens mij moet je kibbeling lekker bij de viszaak zelf opeten (zie ik ook altijd veel mensen doen). Anyways, ik ga hier nu van genieten, nog even werken en dan de kids alweer ophalen van school. Tot straks bij de zalm en noodles!!
