Homemade tuna melt sandwich

Gister heb ik op de bio markt een heerlijk Sallands houtovenbrood gekocht. Je weet wel, zo’n brood waar je een ruit mee in kan slaan en je na 1 dikke plak de rest van de dag geen trek meer hebt. Ik houd daar enorm van! Dit is brood zoals brood hoort te zijn. Gezond, bomvol vezels, enorm voedzaam en lekker! Gewoon brood zoals brood bedoeld is. Binnenkort mag ik een kijkje in de keuken gaan nemen bij deze bio brood bakker die zijn broden in de houtoven bakt en enkel zuivere ingrediënten en mooi puur zeezout gebruikt. Dit soort ambacht is schaars in Nederland en verdient een podium. To be continued!

Goed. Ik wilde even wat vullends maken na een wandeling op de hei vanochtend. Dit is een boterham tuna melt geworden, oftewel tonijn met gesmolten kaas! Jammie!!

Voor 2 personen; 2 dikke plakken brood, 1 blikje tonijn op water, 6 plakken kaas, verse peper.

Het is bijna te simpel om te typen en de foto is misschien niet erg aantrekkelijk maar jeetje wat is het lekker! Zo maak je het: verdeel de tonijn en kaas over de 2 plakken brood en doe ze 10 minuten in de oven op 200 graden. Dan smelt de kaas goed en wordt het brood een beetje knapperig rondom. Doe er wat verse peper over en klaar. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *