Hollandse garnalen en haring als lunch

Vandaag is weer visdag! Op dinsdag is onze vaste visboer weer open en dan ligt de vitrine weer vol met alle verse vis. Heerlijk! Wij hebben echt 1 keer per week een visdag. Dan eten we vis als avondeten en vaak koop ik ook voor mijzelf wat vis als lunch. Ik ben dol op Hollandse garnalen, dus die neem ik weer mee voor lunch. Ik maak zelf mijn broodje, want dat vind ik lekkerder dan de broodjes en die zoete cocktailsaus van de visboer. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik op dit moment de tijd heb hiervoor..als ik een kantoorbaan zou hebben dan zou ik hier natuurlijk geen tijd voor hebben of nemen :).
Vandaag bestel ik er ook een haring bij, even die goede Omega vetten aanvullen. Ik probeer echt wel wekelijks een haring te eten.

Mijn broodje Hollandse garnalen heb ik al eerder gemaakt in deze blog, maar hier komt het recept nogmaals. Vandaag lunchte er iemand mee, vandaar 2 broodjes op de foto!

Ingrediënten; wit bolletje, Hollandse garnalen, verse peterselie, verse peper, mayonaise, ketchup. Meng de mayonaise en ketchup tot een sausje. Ik neem van beide 1 eetlepel ongeveer. Doe je garnalen op het broodje, de saus eroverheen, verse peper en peterselie bovenop. Enjoy!!!!

l

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *