Hoeveel koffie drink ik?

Ik kan niet zeggen dat ik een enorme koffiedrinker ben. Al lijkt het mij heerlijk om de hele dag door koffie te drinken, maar ik heb na 1 koffietje wel genoeg voor de dag gehad. En dan drink ik mijn koffie ook altijd met melk, dus een latte of cappuchino. Het gênante is dat ik die ene koffie per dag vaak niet eens helemaal op drink. Het ligt er heel erg aan hoe het valt, want ik ben dus best gevoelig voor cafeïne. Gek genoeg kan ik er slecht tegen als ik heel erg moe ben, terwijl ik dan graag een opkikker wil! Ik kan het beste tegen koffie wanneer ik mij goed en fit voel. Ik hoor dit vaker van andere vrouwen, misschien ligt het aan onze hormonen of zo? Anyways.. Vanochtend had ik even een kleine coffee break op de werkplek van mijn man. Bij Vascobelo, een koffie/lunchtentje bij de kantoren. De latte hier is altijd lekker. En doorrrrrrrr met de dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *