Havermout met kaneel en honing

In de herfst en wintermaanden eet ik wat vaker lekker warme havermout in de ochtend. Dan vind ik zo’n warm bakje voedzame havermout en zoete honing en kaneel heerlijk. Zeker ook door de gezellige geur van kaneel. Dan moet ik zó aan de koude winterdagen binnen denken. Ik ben ook echt een herfst en wintermens.

Goed. Ik hoef niet uit te leggen hoe je havermout maakt denk ik. Dat staat ook gewoon op de verpakking..ik doe wel altijd iets meer melk zodat mijn havermout wat natter blijft. Dat vind ik lekkerder dan een wat drogere havermout.

Doe er lekker wat honing, kaneel en wat fruit over en klaar ben je. Ik had nu blauwe bessen maar banaan is er ook lekker bij. Ook kan je nog een eetlepel pindakaas toevoegen voor extra vulling en proteïne!

Ik neem dus ruim melk. Even aan de kook brengen!
Kaneel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *