Aziatische supermarkt, oftewel de Toko

Ik geef toe. De Aziatische keuken kent vele geheimen voor mij. Op de één of andere manier kan ik het gewoon niet. Misschien dat ik in de toekomst eens een Aziatische kookcursus moet gaan volgen, want ik vind de gerechten altijd super lekker. Ik houd heel erg van pittig en gekruid eten. Ik ben een aantal jaar geleden voor werk een paar keer in Tel Aviv geweest en dat eten daar vergeet ik nooit meer..zo smaakvol en vol met specerijen! Ik wil echt nog eens terug, alleen al vanwege het lekkere eten en de mooie restaurants. Maar goed, dat is niet Aziatisch. Vanochtend was ik dus op de Aziatische tour bij de Toko. Wat een scala aan producten hebben ze daar toch. Ik vind het heerlijk om daar een half uur (of langer :)) rond te dwalen en verpakkingen te lezen. Ik kwam voor satésaus en ben naar huis gegaan met 5 blokjes satésaus (vanavond meer daarover), maar ook authentieke kroepoek, goede kokosmelk, lempers (die rijstrolletjes met kip), Chinese mie en 5 kruiden poeder. Ik heb mij ingehouden!

Wow
Familiezak rijst
Chinees snoep
Klein gedeelte van de instant noedel selectie
Zoete stukjes fruit in gelei
Verse taugé en kouseband

 

Deze laat ik even liggen🤔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *