After workout breakfast

Vanochtend ben ik weer gaan sporten. In het bos wederom! Het regende nog vanochtend, maar ik ben gewoon gegaan. Gek genoeg blijf je onder al die bomen gewoon droog. Ik ben eerst 20 minuten gaan snelwandelen en daarna een stukje hard gaan lopen. Joggen meer eigenlijk, want ik ga niet snel hoor. Ik moest vanochtend de kids naar school brengen en had thuis een kopje thee en een banaan genomen. Daarna direct door naar het bos en eenmaal thuis heb ik twee maïswafels voor mijzelf gemaakt. 1 met avocado en kaas en de ander met avocado en een gekookt eitje voor de proteïne. Gister bij de Keuringsdienst van Waarde ging het over zuivel. De biodynamische boer die werd geïnterviewd, is toevallig de boer waar onze melk, yoghurt, kwark, boter en kaas vandaan komt! Ik koop dit allemaal bij de Ekoplaza. Ik vind het zo mooi om te zien hoe zo’n boer bezig is met duurzaam en biologisch boeren en hoe die grote jongens zoals Campina met zo’n zelfbedacht “On the way to planetproof” keurmerk zichzelf duurzaam willen positioneren. Maar goed, ik dwaal af. Na deze twee maïswafels heb ik de komende 3 uur wel even voldoende, tot aan de lunch dus. OP de dagen dat ik ’s ochtends sport probeer ik echt meer proteïne te eten overdag. Even bedenken wat ik voor lunch ga eten dus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *