Aardappels, vlees en groente. Niks mis mee af toe!

Vanavond eten wij een AVG’tje. Oftewel, aardappels, vlees en groente. In mijn studententijd noemden wij deze maaltijd een AVG’tje maar volgens mij doen meer mensen dit? Ik had lekkere gekruide tartaartjes bij de slager in Oene gehaald, gebakken aardappels van de aardappelboerderij erbij en broccoli met kaas. Ja…met gesmolten kaas..dit is de enige manier waarop de kids broccoli eten dus tja.

Bereiding is heel basic eigenlijk. Schil eerst de piepers en kook deze gaar. Tip: snijd de aardappels in vieren, dan zijn ze in 15 minuutjes gaar. Braad de tartaartjes en doe ze even in de folie. Kook de broccoli 10 minuutjes gaar en giet af. Doe er snel wat geraspte kaas op en doe de deksel op de pan zodat de kaas kan smelten.

Eet smakelijk van deze oer Hollandse maaltijd!

Gezonde broccoli! Bio van de Ekoplaza.
Tartaartjes braden hmm
Aardappels bakken
Kaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *